Ferguson: "Geen domme fouten maken in Champions League"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Ferguson: "Geen domme fouten maken in Champions League"
Foto: © SC

Manchester United moet het in Europa opnemen tegen Braga, Galatasaray en CFR Cluj. Dat lijkt een makkelijke groepszege te worden voor de Engelsen, maar Sir Alex Ferguson is op zijn hoede en waarschuwt zijn spelers.

Ook vorig seizoen verwachtte iedereen dat Manchester United zou doorstoten naar de kwartfinales van de Champions League. Maar Benfica en Basel toonden zich sterker. Sir Alex Ferguson hoopt om deze keer een blamage te vermijden en is vooral op zijn hoede voor de Turken.

“We hebben al vaker tegen Galatasaray gespeeld en de ‘Welcome To Hell’-banners zullen ons altijd bijblijven”, vertelde Ferguson op de website van The Red Devils. “Dus het is altijd een moeilijke wedstrijd.”

“Ook hebben we al vaker tegen Portugese clubs gespeeld. Benfica, Sporting Lissabon enPorto passeerden allemaal de revue, maar Braga is nu de rijzende club in Portugal. Tegen Cluj hebben we nog nooit gespeeld, maar door wat we vorig jaar meemaakten, ben ik op mijn hoede. We mogen geen domme fouten maken en we zullen altijd met ons sterkste team spelen om door te stoten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties