Reactie Leekens: "Morgen weten we meer over Vadis"

Tomas Taecke
| 80 reacties
Leekens: "Morgen weten we meer over Vadis"
Foto: © SC

Georges Leekens was tevreden met de kwalificatie na een ruime zege tegen Debrecen. Toch had de coach van Club ook alle reden om bezorgd te zijn: Meunier en Blondel vielen uit, Vadis en Vleminckx verlaten mogelijk de club.

Tomas Taecke in Brugge

De EL-kwalificatie van Club Brugge werd vanuit het oogpunt van Georges Leekens overschaduwd door het eventuele vertrek van Vadis Odjidja en Bjorn Vleminckx. Beiden werden uit de selectie gelaten en zetten vrijdag mogelijk hun handtekening bij een nieuwe werkgever.

"Ik ben zeer tevreden met deze kwalificatie", opende Leekens zijn persconferentie. "Het eerste objectief is behaald. We zijn zeer blij dat we dit kunnen voorleggen aan onze voorzitter, de fans en de club. Het is een verdiende kwalificatie. We kwamen ook vandaag met de juiste ingesteldheid aan de aftrap".

"Naast die tevredenheid is er ook enige bezorgdheid wat betreft blessures. Blondel voelde iets aan de hamstrings, Meunier kreeg een trap op de enkel. Dan is er ook nog Larsen, die pijnvrij aan de partij kon beginnen maar na zijn doelpunt toch weer last kreeg. We moeten afwachten wat betreft dit drietal".

"Ik vond het gezien de omstandigheden niet mogelijk om Vadis en Vleminckx in de selectie op te nemen. Bij Club Brugge communiceren we heel open met onze spelers, zoals dit ook met Akpala het geval was. Morgenmiddag zullen we meer weten, op dit moment is er enige onzekerheid. Samen met de voorzitter en Vincent (Mannaert nvdr.) zullen we bekijken wat er kan en niet kan", aldus Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties