Liverpool leent Andy Carroll uit aan West Ham United

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Liverpool leent Andy Carroll uit aan West Ham United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andy Carrol wordt een jaar uitgeleend aan West Ham United. De spits van Liverpool presteerde onder de verwachtingen, waardoor hij vaker dan hem lief was op de bank gehouden werd. Bij West Ham United hoopt hij opnieuw veel te kunnen spelen.

Op donderdag raakte hij door de medische testen en zette hij zijn handtekening onder een contract van een uitleenbeurt voor één seizoen. Ook is er een aankoopoptie afgedwongen, maar dat wil niet zeggen dat de speler bij goede prestaties sowieso bij West Ham zal blijven.

De gesprekken tussen beide clubs gingen moeizaam, maar omdat Carroll zijn halsstarrige houding veranderde, was er een doorbraak met een uitleenbeurt tot gevolg.

The Hammers wilden de spits al eerder inlijven, maar met een permanente verkoop wilde Liverpool niet instemmen. Ook wilde de aanvaller liever op Anfield blijven, maar hij besefte dat het niet makkelijk zou zijn voor hem.

Liverpool-manager Brendan Rodgers zei eerder al dat de Engelsman derde keus was en dat Liverpool het zich niet kan permitteren om een aanvaller van 40 miljoen op de bank te laten verkommeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties