Reactie Badash: "Dit had ik niet durven dromen"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Badash: "Dit had ik niet durven dromen"
Foto: © SC

Barak Badash schoot bij zijn nieuwe club Waasland-Beveren stevig uit de startblokken. De Israëlische 'Zlatan' lapte een hele belangrijke goal tegen de touwen die de Waaslanders uiteindelijk een eerste zege heeft opgeleverd.

Tomas Taecke in Beveren

"Dit had ik echt niet durven dromen", zei de Israëlische huurling kort na de partij. "Deze match was heel belangrijk voor de club. Dan is het bijzonder leuk om een doelpunt te scoren dat achteraf van kapitaal belang blijkt te zijn".

"Ik heb slechts één training bij W-B achter de rug en ken nauwelijks de namen van mijn ploegmakkers. De trainer vroeg mij of ik klaar was en ik heb niet getwijfeld. Ik was ook aangenaam verrast door de sfeer in het stadion. De fans hebben ons naar de overwinning geschreeuwd".

"Ik ben naar België gekomen omdat ik in het buitenland wil slagen. Ik heb mijn hart gevolgd en ben nu bij deze fantastische club terecht gekomen. Het eerste doel is het behoud afdwingen. Hopelijk kan ik blijven scoren om de mensen hier gelukkig te maken".

"Het klopt dat ze mij in Israël altijd 'Zlatan' noemen. Ibrahimovic is voor mij een voorbeeld. Ik sta er nog ver vanaf, maar doe mijn uiterste best", aldus nieuwkomer en doelpuntenmaker bij Waasland-Beveren Barak Badash.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties