Reactie Geeraerd: "Eindelijk de beloning"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Geeraerd: "Eindelijk de beloning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel hij zijn emoties vrijwel nooit de vrije loop laat, was Dirk Geeraerd toch overgelukkig met de eerste seizoenszege van Waasland-Beveren. De coach van de Waaslanders was vooral blij dat zijn spelers eindelijk loon naar werken kregen tegen Cercle Brugge.

Tomas Taecke in Brugge

"Het doet deugd om eindelijk drie punten te pakken", wist Geeraerd op de persconferentie. "En dan nog voor eigen volk, dat is dubbel zo leuk".

"Het was er vandaag niet aan te zien dat deze twee clubs onderaan het klassement bengelen. Dat Badash voor de beslissende goal kon zorgen, is wel fijn. Ik zag hem bezig op training en heb blijkbaar de juiste beslissing genomen. We zagen meteen dat die jongen heel wat in zijn mars heeft".

"We hebben dit seizoen al heel wat over ons heen gekregen, maar mijn jongens zijn blijven hard werken op training. Daarom is het voor hen fantastisch dat dit nu eindelijk met een driepunter beloond is. De pauze komt niet ongelegen voor de nieuwe gasten. De één moet nog om zijn kleren, de ander om zijn vrouw", aldus Dirk Geeraerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties