Usain Bolt speelt misschien met Man U tegen Real Madrid in 2013

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Usain Bolt speelt misschien met Man U tegen Real Madrid in 2013
Foto: © SC

Usain Bolt heeft al vaker duidelijk gemaakt dat Manchester United zijn favoriet ploeg is en dat hij droomt om ooit deel uit te maken van de selectie. Die droom kan nu werkelijkheid worden, want Sir Alex Ferguson denkt er aan om hem te laten spelen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen

In juni 2013 nemen Real Madrid en Manchester United het tegen elkaar op in een vriendschappelijke duel. Dat kan ook meteen de eerste voetbalwedstrijd van Usain Bolt betekenen op topniveau. De sprinter heeft al eens mogen meetrainen met de selectie van Sir Alex Ferguson.

De coach ziet wel een voetballer in de Jamaicaan. “Het zou briljant kunnen zijn. We kunnen hem inbrengen en kijken hoe hij het doet”, aldus Ferguson. Bolt zou zelfs stoppen met atletiek om zich volledig toe te leggen op een carrière bij de Red Devils.

Nog niet zo lang geleden kreeg hij op Old Trafford een shirt met zijn winnende tijd op de Olympische Spelen als rugnummer. De opbrengsten van de vriendschappelijke wedstrijd gaan naar Afrika, waar de Koninklijke ontwikkelingswerk verricht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties