"Wat wil Fellaini hier eigenlijk mee bereiken?"

Fabian Morren
| 26 reacties
"Wat wil Fellaini hier eigenlijk mee bereiken?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini heeft zich de woede van velen op de hal gehaald na zijn uitspraken dat hij na dit seizoen wil vertrekken bij Everton. Coach David Moyes reageerde ontgoocheld en ook analist Mark Lawrenson haalt nu uit naar de Rode Duivel.

Lawrenson is de vaste sidekick van Gary Lineker in Match of the Day en speelde in het verleden bij Liverpool In zijn column in de Liverpool Daily Post is de Ier hard voor Fellaini.

"Ik vraag me af wat Fellaini wou bereiken met zijn uitlatingen over zijn toekomst", schrijft Lawrenson. "Hij zou zich moeten concentreren op zijn spel. Het is nog maar eens een geval van een buitenlander die naar huis gaat en daar met de pers praat. En dan beweren ze dat ze het nooit gezegd hebben. Realiseren ze zich niet dat er tegenwoordig dingen als internet en satelliettelevisie bestaan?"

"Als hij echt denkt dat dit zijn laatste seizoen bij Everton kan zijn, moet hij dat overlaten aan zijn zaakwaarnemer. Hij moet daar zelfs niets over zeggen. Bij elke nonchalante wedstrijd zullen er fans zijn die zeggen: Ach, hij zal toch vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties