Chelsea gelijk, Benteke scoort voor Aston Villa

Sam Soetaers
| 28 reacties

Chelsea heeft zijn eerste punten verloren op het veld van Queen Park Rangers. Manchester United kon zijn wedstrijd wel makkelijk winnen en stijgt van de vijfde naar de tweede plaats.

Chelsea kwam niet verder dan een scoorloos gelijkspel op het veld van QPR. Voor de wedstrijd was het uitkijken of Anton Ferdinand zijn tegenstander John Terry een hand zou geven. Beide spelers liggen met elkaar in de clinch wegens een racisme-affaire. Ferdinand weigerde de uitgestoken hand van Terry.

Chelsea kende in de eerste helft pech wanneer het tot twee keer toe een penalty werd ontnomen. Na de koffie ging de match goed heen en weer, al was de thuisploeg de betere in het spel. QPR heeft nu twee punten na vier wedstrijden. Voor Chelsea was dit gelijkspel het eerste puntenverlies van het seizoen. Bij Chelsea speelde Hazard de hele wedstrijd mee.

Zege Man. United
Manchester United doet dan weer een uitstekende zaak in de stand. Het stijgt van plaats vijf naar plaats twee. Man. United won met 4-0 van Wigan. Bij 'The Reds' beleefde Alexander Büttner en vierde dat met het derde doelpunt. De overige goals kwamen van Scholes, Hernandez en Powell.

Overige Uitslagen:
Arsenal - Southampton 6-1
Vermaelen (Arsenal) speelde de hele wedstrijd mee
Aston Villa - Swansea 2-0
Benteke (Aston Villa) mocht na 71 minuten spelen invallen en scoorde nog het tweede doelpunt.
Fulham - West Brom 3-0