Reactie Juhasz: "We hadden evengoed kunnen winnen"

Juhasz: "We hadden evengoed kunnen winnen"
Foto: © SC

Roland Juhasz viel twintig minuten voor tijd in voor een moegestreden en geblesseerde Kouyate. Voor de Hongaar was het heel apart, want zes jaar geleden vertrok hij met een heel ander gevoel uit San Siro.

Johan Walckiers in Milaan

Juhasz was zelfs een beetje ontgoocheld. "We hadden hier evengoed kunnen winnen. We speelden heel georganiseerd, zeker in de eerste helft en hadden ook kansen. Een punt is zeker niet slecht. We hebben getoond dat we meespelen in deze poule. Het is voor mij wel verrassend dat Malaga met 3-0 wint van Zenit. Ik dacht dat Zenit de sterkste ploeg was, maar Malaga staat niet voor niets tweede in de Primera Division."

Zes jaar geleden ging Anderlecht kansloos onderuit in Milaan. "Dit is een heel ander gevoel. Ik ga me die wedstrijd wel altijd herinneren, want ik scoorde het enige Champions League-doelpunt uit mijn carrière."

Voor Juhasz was het ook een kans om zich nog eens te bewijzen. "Het ging allemaal heel vlug. Ik kreeg één minuut om me op te warmen omdat Cheikhou problemen had. Ik blijf werken op training om me te bewijzen en ik hoop natuurlijk dat de kansen gaan komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties