KBVB niet akkoord met eis Servië

Christophe van den Boom
| 6 reacties
KBVB niet akkoord met eis Servië
Foto: © SC

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft besloten om niet in te gaan op de vraag van Servië om de wedstrijd op 12 oktober in het kleiner Novi Sad-stadion af te werken. De wedstrijd zal dus plaats vinden in Belgrado, waar Servië normaal zijn thuiswedstrijden afwerkt.

“Wij hebben vernomen dat ze naar Novi Sad willen uitwijken, maar wij gaan daar niet mee akkoord”, aldus Stefan Van Loock, woordvoerder van de KBVB. “Na hun 6-1 zege tegen Wales willen ze natuurlijk graag hun volgende wedstrijden ook in Novi Sad afwerken. Bovendien moeten ze zo’n aanvraag minstens dertig dagen voor het duel en die termijn is intussen verstreken. Het duel gaat dus gewoon door in Belgrado.”

Eerder op de dag vroeg de Servische bondscoach Sinia Mihajlovic of Servië zijn thuiswedstrijd mocht verplaatsen naar het kleinere Novi Sad-stadion.  Door de rivaliteit tussen de twee grootste clubs van Belgrado, werden spelers tijdens interlands vaak uitgejoeld. Dat willen ze verminderen door in een kleiner stadion te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties