Lindegaard gelooft in keeperspositie Manchester United

Lindegaard gelooft in keeperspositie Manchester United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United-keeper Anders Lindegaard is ervan overtuigd dat hij dit seizoen niet tweede keus na David de Gea zal zijn in het doel de Red Devils. "Op dit punt zie ik David en mezelf als collega's", aldus Lindegaard.

Sinds zijn komst van Atletico Madrid in de zomer van 2011 leek David de Gea de vaste keus in het doel van coach Alex Ferguson. Die positie is hij, na een matige start, kwijtgeraakt aan tweede keeper Anders Lindegaard. Volgens Lindegaard niet per se een slechte ontwikkeling. “Ik heb mijn sterke punten en David heeft de zijne. De trainer is wereldklasse als het aankomt op het kiezen van de juiste teams dus daar vertrouw ik op. Ik aanvaard elke beslissing.”

Speelgelegenheid is iets waar de Deen op zat te wachten. “Ik ben blij dat ik kan spelen. Ik ben gek op de menigte hier op Old Trafford. Er hangt een grote geschiedenis aan deze plek. Ik ben gelukkig met elke minuut die ik krijg.” Lindegaard liet zich tijdens de overwinning op Wigan Athletic (4-0) van zijn beste kant zien. “Die wedstrijd was de eerste van het seizoen waarin we onze ware aard hebben laten zien. Het was de eerste wedstrijd waar we echt tevreden over kunnen zijn.”, besluit een tevreden Lindegaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties