Mudingayi niet naar Milan vanwege Ibrahimovic

Koen Schaaphok
| 7 reacties
Mudingayi niet naar Milan vanwege Ibrahimovic
Foto: © SC

Het had niet veel gescheeld of onze landgenoot Gaby Mudingayi had dit seizoen in de kleuren van AC Milan gespeeld. Iets waar Mudingayi geen zin in had. "De relatie tussen Ibrahimovic en mij was heel slecht.", aldus Mudingayi.

Het liep op een dag tussen beide voetballers even fout. “Ik tackelde hem een keer en hij hield er niet van dat ik hem aanraakte. Hij bespuwde me erna. Dat zorgde ervoor dat ik een samenwerking niet zag zitten.”, vertelt Mudingayi aan Sportwereld. “Internazionale speelde sneller op de bal en de coach deed me verstaan dat hij me ook echt wou.”

Ook in België had Mudingayi even contact. “Ik sprak eventjes met Club Brugge maar die haakten snel af toen ze mijn salaris en transferprijs te horen kregen.”, vertelt de Rode Duivel. Waarom hij niet meer actief is in de nationale ploeg, snapt hij niet. “Aan de leeftijd kan het niet liggen want Simons is ouder. Misschien denken ze dat ik bij een kleine club zit? De enige van de bond die me feliciteerde met mijn transfer is Nicolas Cornu, de teammanager.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties