Guardiola: "Zal dit seizoen geen ploeg trainen"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Guardiola: "Zal dit seizoen geen ploeg trainen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-trainer van FC Barcelona Josep Guardiola van zijn sabbatperiode. Terwijl verschillende Europese topclubs de coach graag zouden zien komen, houdt "Pep" het been stijf. "Ik blijf bij mijn beslissing", luidt het.

De succescoach van FC Barcelona geniet momenteel samen met zijn gezin van het leven in New York. Een mooi moment voor Guardiola om zijn plannen nog eens te bevestigen."Ik heb al eerder gezegd dat ik dit jaar geen ploeg zal trainen en daar blijf ik bij. Ik ben gelukkig in New York met mijn familie", zei de 41-jarige Guardiola, die in Mexico een gala-avond van de Telmex-stichting bijwoonde.

Guardiola wordt in verschillende media gelinkt aan AC Milan, waar Massimiliano Allegri in de hoek gedreven wordt. Ook valt zijn naam bij Manchester United, als mogelijke opvolger van de legendarische  Alex Ferguson, die de Engelse recordkampioen al 25 jaar naar ongekende hoogtes leidt.

Josep Guardiola was tussen 2008 en 2012 coach van Barcelona. Hij won onder meer drie landstitels en twee Champions League-titels.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties