Manchester City en Arsenal houden elkaar in evenwicht

Christophe van den Boom
| 7 reacties

Manchester City nam het vanavond op tegen Arsenal. Geen van beide ploegen had in de competitie al verloren en daar kwam in de topper geen verandering in. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Manchester City-Arsenal 1-1

In het openingskwartier was het vooral Arsenal dat op zoek ging naar een doelpunt, maar het was de thuisploeg die voorsprong kwam.  David Silva mikte een corner op het hoofd van Lescott en die faalde niet. In het begin van de tweede helft drukte Manchester City Arsenal terug, maar een tweede doelpunt kwam er niet. De Gunners kwam beter in de wedstrijd en tien minuten voor tijd redde Koscielny een punt.

Tottenham Hotspur – Queens Park Rangers 2-1

Tottenham moest vanavond QPR bedwingen. Na een halfuur keek de ploeg van Rode Duivels Dembélé en Vertonghen tegen een achterstand aan. De 0-1 bleef op het bord tot Alejandro Faurlin in de 60ste minuut de bal in eigen doel werkte. Een minuut later legde Jermain Defoe de 2-1 eindstand vast.