Afellay: "Ik wil hier wel minuten maken"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Afellay: "Ik wil hier wel minuten maken"
Foto: © SC

FC Barcelona-huurling Ibrahim Afellay is ontevreden met zijn reserverol bij zijn nieuwe club Schalke 04. Coach Huub Stevens heeft voorlopig nog geen basisplaats ingeruimd voor zijn landgenoot.

Na een seizoen waarin hij grotendeels geblesseerd was en voor de rest meer op de bank (of tribune) zat dan hem lief was, ziet het ernaar uit dat Ibrahim Afellay ook in Gelsenkirchen voorlopig nog niet op een basisplaats hoeft te rekenen. Huub Stevens liet eerder weten dat de klik tussen Afellay en de rest van de ploeg nog ontbreekt. Afgelopen zaterdag bracht hij de Oranje-international pas na een uur in tegen Bayern Munchen. Niet naar de zin van Afellay. "Ik ben hier gekomen om minuten te maken", aldus een nijdige Afellay tegen het Nederlandse Algemeen Dagblad.

De aanvaller, die bij PSV regelmatig liet zien dat de Eredivisie hem niets meer te bieden had, heeft geen idee waarom Stevens nog amper een beroep op hem doet. Nochtans had hij zich wel wat voorgesteld van spelen in de Bundesliga. "Weet jij het? Ik heb geen zin om er diep op in te gaan. Dit is een prachtige competitie, zonder meer. Dit is ook een hele grote club, waar ik goed ben opgevangen. Maar ik wil natuurlijk wel spelen.", besluit Ibrahim Afellay.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties