Mourinho tevreden over 'zijn' Real Madrid

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Mourinho tevreden over 'zijn' Real Madrid
Foto: © SC

Real Madrid-trainer Jose Mourinho had eindelijk weer eens reden tot juichen in La Liga. De 'Koninklijke' versloeg Rayo Vallecano met 0-2 en dat stemde Mourinho tevreden. "Vandaag was Real Madrid een team."

Het duel tussen Rayo Vallecano en Real Madrid zou oorspronkelijk zondagavond gespeeld worden maar door een kapotte lichtinstallatie werd de wedstrijd uitgesteld. Maandagavond kon de ploeg van José Mourinho dan toch in het Estadio del Rayo Vallecano aan de bak en zorgen Karim Benzema en Cristiano Ronaldo voor de 0-2 overwinning.

De coach reageerde dan ook tevreden. "Het was geen makkelijk situatie voor ons, maar dat geldt ook voor de spelers van Rayo Vallecano. Je komt hier in eerste instantie aan met het idee dat je gaat spelen. Daarna moet je wachten op de bevestiging om te spelen, maar die komt niet.", aldus Mourinho, die toch nog even reageert op het veranderde aanvangsuur. De coach van Real Madrid wou oorspronkelijk het duel maandagmiddag afwerken, maar kreeg niet zijn zin van de Spaanse voetbalbond.

Maandagavond werd er dan om 19:45 uur alsnog afgetrapt. "Het was een zware wedstrijd. Maar mijn team heeft goed gereageerd. We hadden wel beter kunnen spelen maar vandaag hebben we als team de klus geklaard. Vandaag was Real Madrid een team. Als we met deze instelling hadden gespeeld tegen Getafe en Sevilla, hadden we die twee wedstrijden ook gewonnen.", aldus The Special One,

Toch beseft zelfs Mourinho dat het gat met FC Barcelona groot is. Toch geeft hij, Mourinho blijft Mourinho, zich nog lang niet gewonnen. "We kwamen hier aan met een grote achterstand op Barcelona en moesten drie punten pakken. Het gat met de koploper is groot. Maar we hebben nog 33 wedstrijden te gaan.", aldus Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties