Saha: "Maak me geen zorgen over gebrek aan goals"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Saha: "Maak me geen zorgen over gebrek aan goals"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Saha, speler van Sunderland, kwam in de zomer transfervrij over van Tottenham. Hij is na twee maanden nog steeds op zoek naar zijn eerste goal voor de club, terwijl ploegmaat Steven Fletcher momenteel met de ogen dicht scoort.

Saha maakt zich echter geen zorgen. De Fransman hoopt wel dat hij snel zijn eerste goal voor de club kan maken: “Het voelde goed om dinsdag in de League Cup in de basis te staan. Ik ben tevreden met de overwinning. Voor een spits is het belangrijk dat je kansen krijgt. Die krijg ik al, nu moet ik ze enkel nog afmaken.”

De ploegmaat van Mignolet zit momenteel meer op de bank dan hij op het veld staat. Dat heeft alles te maken met zijn collega Steven Fletcher, die vier goals in drie duels scoorde: “Steven Fletcher doet het momenteel erg goed, hij scoort en haalt een hoog niveau. Het belangrijkste is het resultaat, maar je wil natuurlijk altijd spelen.”

Sunderland is nog op zoek naar de eerste zege in de Premier League: “We hebben die eerste overwinning nodig, dan zijn we vertrokken”, aldus de ex-speler van Everton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties