Heynckes: "BATE favoriet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Heynckes: "BATE favoriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Jupp Heynckes, coach van Bayern München, is BATE Borisov favoriet tegen zijn ploeg. BATE neemt het dinsdag thuis op tegen Bayern. "BATE speelde uitstekend tegen Rijsel, we moeten ze serieus nemen."

Eerder vandaag bestempelde BATE-middenvelder Aliaksandr Hleb Bayern nog als favoriet, al zag hij kansen voor zijn ploeg. Jupp Heynckes wijst de favorietenrol echter resoluut af: “BATE heeft het thuisvoordeel én hun seizoen is al veel langer bezig”, zei de coach op een persconferentie.

“Ik was ook onder de indruk van BATE tegen Rijsel. Ze speelden uitstekend, we moeten ze dus serieus nemen.” BATE won in Rijsel met 1-3. “BATE zijn het ook al gewend om in de Champions League te spelen. Wij, als Bayern zijnde, hebben hoge doelen maar laat ons eerst kwalificeren voor de volgende ronde, dan pas kunnen we die doelen uitspreken.”

Tot slot had Heynckes nog lovende woorden voor Aliaksandr Hleb, de meest bekende speler van BATE: “Ik heb veel respect voor Hleb, ik ken hem nog van zijn tijd in de Bundesliga. Hij heeft zijn vorm van bij Stuttgart teruggevonden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties