Adams: "Arsenal zonder Van Persie en zonder prijzen"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Adams: "Arsenal zonder Van Persie en zonder prijzen"
Foto: © SC

Voormalig Arsenal-kapitein Tony Adams hekelt de transferpolitiek van The Gunners. Volgens hem hadden ze Robin Van Persie nooit mogen laten gaan en zullen ze het seizoen mede daardoor opnieuw zonder prijzen afsluiten.

De Nederlander maakte deze zomer de overstap naar Manchester United. Daar bewijst hij elke week zijn waarde door aan de lopende band te scoren. “Ik vond het een vergissing om hem te verkopen”, aldus Adams aan BBC. “Ik ben er zeker van dat hij nog vier of vijf jaar had kunnen blijven.”

Adams draagt de club nog altijd in zijn hart. “Ik hoop dat ze alles winnen, maar realistisch gezien denk ik dat ze zullen tekort komen. Ik zou Van Persie nooit laten gaan hebben.”

Volgens de voormalige Engelse international zou ook assistent-trainer Steven Bould het wel een moeilijk kunnen krijgen. “Het is een zege en een vloek voor hem. Als de verdediging stand houdt, zullen ze hem bewonderen. Wanneer het misloopt, zullen ze hem de schuld geven. Ik weet dat Arsène heel aanvallend ingesteld is, dus het zal moeilijk worden voor Steve”, voegde hij nog toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties