Arjen Robben moet rentree (opnieuw) uitstellen

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Arjen Robben moet rentree (opnieuw) uitstellen
Foto: © SC

Heeft Nederlands international Arjen Robben het blessurevirus wederom te pakken? De aanvaller komt zaterdag niet in actie tijdens de wedstrijd van Bayern München tegen Hoffenheim. Hij kreeg opnieuw last van een oude hamstringblessure.

De buitenspeler leek lange tijd eindelijk op de weg terug van een hamstringblessure, maar kreeg vrijdag op de training opnieuw last van de spier. Door die blessure miste hij al de wedstrijden tegen VfL Wolfsburg en BATE Borisov. Vorig seizoen moest de Beierse topclub het voor een groot deel zonder Arjen Robben zien te rooien aangezien de blessuregevoelige aanvaller een vaste klant voor de ziekenboeg bleek. Dit seizoen startte hij nochtans blessurevrij.

“Het is heel zonde dat hij er morgen niet bij is”, aldus Bayern-trainer Jupp Heynckes vrijdag. “Hij was tijdens de training 40 tot 45 minuten uitstekend in vorm toen hij me plotseling zei dat hij opnieuw dezelfde pijn had op dezelfde plaats”, besloot Heynckes. Wanneer de ex-aanvaller van Chelsea en Real Madrid weer kan optreden is voorlopig nog onduidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties