Reactie Berrier: "Hopelijk blijft dit duren"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Berrier: "Hopelijk blijft dit duren"
Foto: © SC

Franck Berrier was zaterdagavond opnieuw beslissend voor Zulte Waregem. Na zijn twee doelpunten deed de Fransman wat hij lange tijd niet had gedaan: de draaischijf van Essevee stond na een persstop opnieuw de verzamelde journalisten te woord.

Tomas Taecke in Waregem

"De eerste helft was moeilijk", wist Berrier na de zege. "We voetbalden te traag, iets wat na de pauze beter was. Na de doelpunten leunden we teveel achteruit, maar uiteindelijk hebben we de zege niet meer uit handen gegeven".

"Ik wist niet dat het eerste doelpunt van mijn voet kwam. Pas toen Habib (Habibou nvdr.) mij vertelde dat hij niet bij de bal geweest was, had ik het door. Bij de derde goal was ik fris genoeg om op snelheid weg te sprinten. Ik voelde me nog goed en kon de kans afmaken".

"Het was niet eenvoudig met een Vidarsson die continue op mij zat in te harken. Het is ongelooflijk dat de scheidsrechter daar niet op reageert. Ik wou mijn truitje afdoen, want hij speelde enkel om overtredingen te maken".

"Ondertussen scoorde ik zeven doelpunten. Ik hoop enkel maar dat dit kan blijven duren. Ook met de ploeg gaat het uitstekend. Het is te vroeg om over PO1 te praten, maar we vergroten wel opnieuw de kloof met de nummers 7 en 8 in het klassement. De sfeer is ook fantastisch. Op training doen we niet anders dan lachen".

"Ik heb inderdaad een tijd niet met de pers gesproken en heb daar mijn redenen voor. Ik was ontgoocheld over wat er links en rechts verschenen was en hoop dat dit nu niet meer het geval zal zijn", aldus Franck Berrier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties