Gerrard: "Ik kan nog verbeteren onder Rodgers"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Gerrard: "Ik kan nog verbeteren onder Rodgers"
Foto: © SC

Steven Gerrard, het 32-jarige boegbeeld van Liverpool, is ervan overtuigd dat hij zich nog steeds kan verbeteren onder trainer Brendan Rondgers. "Ik kan nog op bepaalde vlakken verbeteren door met Rodgers samen te werken."

Gerrard past zich nog steeds aan de speelstijl van Rodgers aan: “Hij heeft een andere manier van spelen, een manier die ik bij andere trainers nog niet gezien heb. Er zijn nog aspecten van mijn spel die kunnen verbeteren door met hem samen te werken.”

De middenvelder is vol lof over zijn trainer: “Ik ben blij om dagelijks met hem te kunnen werken. Mijn vorm is de laatste tijd ook erg goed geweest. Ik kijk uit naar de volgende twee jaar van mijn contract bij Liverpool. Hopelijk komen daar nog enkele jaren bij.”

Liverpool speelt zondag tegen Stoke, Gerrard kan er zijn 595ste wedstrijd voor Liverpool spelen. Zelf had hij nooit verwacht zoveel wedstrijden voor Liverpool te spelen: “Mijn droom als kind was om er één te spelen." Die droom is ondertussen al bijna 600 keer uitgekomen.

Kijk GRATIS live naar Barcelona - Real Madrid op zondag vanaf 19h50.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties