Kevin De Bruyne mist Genk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Kevin De Bruyne mist Genk
Foto: © SC

Kevin De Bruyne mist de warmte en de sfeer van Genk, dat laat de middenvelder weten aan het Nieuwsblad. "Maar op voetbalgebied gaat het goed en dat is wat telt." De Bruyne is sterk bezig bij Werder Bremen.

Kevin De Bruyne verkaste deze zomer van Genk naar Chelsea. Momenteel speelt hij op uitleenbasis bij Werder Bremen. Voetballend loopt het goed maar daarbuiten is De Bruyne niet onverdeeld gelukkig: “Ik mis de warmte en sfeer van Genk. Duitsers zijn toch stugger, serieuzer. Als Werder een familiale club is, zal het toch meer voor de mensen van hier zijn.”

“Er wordt duidelijk minder gelachen dan bij ons en er wordt alleen tactisch getraind. Voor elk detail wordt het spel stilgelegd en volgt er een hele uitleg. Ik praat liever minder en trap links of rechts op intuïtie, zonder richtlijnen.”

De Bruyne wil het liefst zo snel mogelijk doorbreken in Engeland: “Liefst bij Chelsea, ik heb voldoende zelfvertrouwen dat het zal lukken zoals Hazard het lukt.” De blonde middenvelder zal dus nog een seizoen op zijn tanden moeten bijten bij Werder Bremen.

Kijk GRATIS live naar Barcelona - Real Madrid op zondag vanaf 19h50.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties