Reactie Hoefkens: "Geen rood voor Anele"

Tomas Taecke
| 44 reacties
Hoefkens: "Geen rood voor Anele"
Foto: © SC

Blauw-zwart slaagde er zondag niet in de drie punten thuis te houden nadat Racing Genk tot tien man werd herleid. "De tegenstander heeft het uitstekend gespeeld", wist aanvoerder Carl Hoefkens na de billijke puntendeling.

Tomas Taecke in Brugge

"Het was een heel geladen wedstrijd die bol stond van de spanning", wist Carl Hoefkens na de partij in de mixed zone. "Na de rode kaart was het niet echt een wedstrijd maar eerder een opeenstapeling van kleine foutjes".

"Na de gelijkmaker hebben we te slap gespeeld. We gingen niet genoeg op zoek naar een tweede doelpunt. Genk heeft het wel uitstekend gedaan. Ze speelden met heel veel grinta".

"De uitsluiting van Anele was onrechtvaardig", was Hoefkens na afloop eerlijk. "Voor de wedstrijd was het beter geweest dat hij niet van het veld werd gestuurd".

"Het was vandaag vaak op het randje, maar nooit erover. Beide ploegen hebben hard gestreden maar na afloop heeft iedereen de handen van de tegenstander geschud".

"We speelden met veel enthousiasme en ook de supporters stonden er vol achter. De laatste pass was telkens niet precies genoeg en ook bij de afwerking lieten we het afweten", aldus Carl Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties