Jong spelertje van Jette overleden op training

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
Jong spelertje van Jette overleden op training
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Jette is woensdagavond een spelertje van amper zeven jaar oud gestorven tijdens een training. Hij viel plots neer. Het kind kon niet meer gered worden door de medische staf. De jongen stierf vermoedelijk door hartfalen. De club is in rouw.

Woensdagavond voltrok zich een drama in Jette. Tijdens de voetbaltraining van RSD Jette viel de zevenjarige Mehdi plots neer. De paramedici waren onmiddellijk op het veld maar konden de jongen niet meer redden. Op de website van de club staat intussen een rouwbericht.

Albert Jacobs, jeugdvoorzitter van RSD Jette, reageerde aangeslagen bij De Standaard: “Toen ik aankwam op het veld was de ambulance al vertrokken. Dit is een zware tragedie voor het gezin en de spelers. Mehdi is ineengezakt zonder contact, verder weten we nog niet wat de oorzaak is. Hij had nooit fysieke problemen en het was woensdag ook geen zware training.”

“De vader van Mehdi kon zijn zoon bijstaan in de laatste momenten”, aldus Jacobs. Het is de eerste keer dat er zich een dramatisch overlijden voordoet bij RSD Jette. Volgend weekend zal iedereen een rouwband dragen en wordt er een minuut stilte gehouden. De ploegmaats van Mehdi gaan hun wedstrijd spelen. Jacobs: “Ik denk dat ze zullen willen spelen ter nagedachtenis van Mehdi.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties