De Rechter (Roeselare): "We moeten van niemand bang zijn"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
De Rechter (Roeselare): "We moeten van niemand bang zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare is bezig aan een middelmatig seizoen als het we het klassement bekijken, maar de tweedeklasser is overtuigd dat het alleen maar in stijgende lijn kan gaan. Dit weekend moet Tubeke het kind van de rekening worden.

Afgelopen weekend kwam Roeselare niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Boussu Dour. "We verdienden echt meer. We speelden een hele goede wedstrijd en dan is het jammer dat je maar één punt pakt. Vooraf zouden we getekend hebben voor een puntje tegen de leider. Maar als je de match bekijkt, is het wel bitter voor ons", aldus Sven De Rechter.

Ook dit weekend staat er weer een lastige wedstrijd op het programma. "Tubeke is een goede ploeg, maar als we ons niveau van tegen Boussu Dour kunnen volhouden dan valt er zeker iets te rapen. We moeten dan ook van niemand bang zijn want in de groep schuilt er veel kwaliteit, maar soms moet het ook eens meezitten en dat was nog niet altijd het geval. We staan momenteel iets te ondergewaardeerd in de rangschikking. Soms zijn we heer en meester, maar vergeten we de drie punten te pakken. We hadden gerust een vijftal punten meer kunnen hebben, maar dat is nu eenmaal voetbal."

Over zijn eigen prestaties is de aanvaller best tevreden. "Mijn teller staat momenteel op drie, maar daar mogen er gerust nog wat bij. Door veel te spelen en mezelf verder te ontwikkelen, komt de rest wel vanzelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties