Afwezigheid Kage snel duidelijk

Tomas Taecke
| 2 reacties
Afwezigheid Kage snel duidelijk
Foto: © SC

Hervé Kage maakte dit weekend geen deel uit van de Charleroi-selectie die op het Lisp met de volle buit aan de haal ging. Al snel wordt duidelijk waarom: de aanvaller van de Carolo's weigerde deze week zijn contract te verlengen op Mambourg.

Hervé Kage paste zogezegd niet in de tactische plannen van coach Yannick Ferrera, die zijn sterkhouder dit weekend niet meenam naar het Lisp. Enkele dagen na de uitzege weet Sudpresse dat de spits zijn contract deze week weigerde open te breken. Hoogstwaarschijnlijk de echte reden voor zijn afwezigheid zaterdagavond.

Eind dit seizoen loopt het contract van Kage af op Mambourg. Een betrouwbare bron wist Sudpresse te vertellen dat de spits voorlopig zijn neus ophaalt voor een contractverlenging. Kage werd bijgevolg uit de selectie gelaten, iets wat de toenmalige Carolo Tim Smolders in 2009 eveneens overkwam.

Kage neemt het maandagavond met het B-elftal op tegen Templeuve. Aan de onderhandelingstafel bevindt hij zich overigens in een sterke pauze gezien de interesse van het Franse Lille. Benieuwd of hij volgend weekend deel zal uitmaken van de selectie die de strijd met Anderlecht zal aanbinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties