Reactie "Revanche in Brussel"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
"Revanche in Brussel"
Foto: © SC

Dennis Praet kon na de wedstrijd tegen Zenit Sint- Petersburg nog steeds niet geloven dat paars-wit niet minstens een puntje naar Brussel meenam. Na 90 minuten heeft de vreugde van de middenvelder om zijn eerste basisplaats in het kampioenenbal plaats gemaakt voor teleurstelling.

Met welk gevoel stapt een Anderlecht-speler na deze wedstrijd van het veld? “Een slecht gevoel. We hebben een punt laten liggen vanavond. Misschien zelfs wel drie punten. Die goal had gewoon niet mogen vallen”, aldus Praet.

De vrije trap lag volgens de jonge middenvelder om onjuiste redenen aan de basis van de strafschop. “We waren niet attent op dat moment. De bal was nog niet eens goed neergelegd of de vrije trap was al genomen. Zelfs de scheidsrechter was amper vertrokken. Toen kregen ze een penalty die ook nog binnen werd getrapt. Heel jammer.”

Brussel

Maakte het gebrek aan een Matias Suarez of een Dieumerci Mbokani, spelers die van een halve kans een goal kunnen maken, vanavond het negatieve verschil tussen Anderlecht en Zenit Sint-Petersburg? Volgens Praet alvast niet. “Het klopt dat die jongens het verschil kunnen maken maar vanavond hadden we zelf moeten scoren. We kregen de kansen wel”, aldus Dennis Praet, die gelooft in de mogelijkheden in Brussel. “Zenit is zeker te pakken. In Brussel moeten we kunnen winnen. We moeten het spel van vanavond behouden want onze organisatie was goed. Da’s een pluspunt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties