Reactie "Spel was niet goed"

Koen Schaaphok
| 8 reacties
"Spel was niet goed"
Foto: © SC

Zenit-verdediger Nicolas Lombaerts was een van de weinige gelukkige Belgen na afloop van de gewonnen partij tegen Anderlecht. Toch blijft de Rode Duivel kritisch. "We moeten niet teveel victorie kraaien want het spel was niet goed."

Toch kan Lombaerts de opluchting niet onderdrukken. “De opluchting is inderdaad zeer groot ja. Het spel was echter slecht, dus te veel victorie kraaien is niet aan de orde. Toch hebben we de drie punten gepakt en daar mogen we blij mee zijn”, aldus de international.

Onder druk

Hoe slecht speelde Zenit dan volgens een van haar eigen verdedigers? “Het spel was gewoon niet goed. Slechte passes en slap balverlies zorgden ervoor dat we onder druk kwamen en niet vooruit konden voetballen”, vertelt Lombaerts na afloop aan Sporza.

“We hebben niet veel kansen gekregen maar Anderlecht ook niet. Ik dacht dat we 0-0 gingen spelen en dan winnen we uiteindelijk toch met een penalty. De tweede keer al deze week”, lacht Lombaerts.

Optimisme

Beide Zenit-Belgen keren volgens Nicolas Lombaerts tevreden terug naar Rusland. “We zijn blij. We moesten winnen en dat hebben we gedaan. Da’s de meest optimistische analyse van de dag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties