Bert Van Marwijk heeft oren naar Wolfsburg

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Bert Van Marwijk heeft oren naar Wolfsburg
Foto: © SC

Sinds het ontslag van Felix Magath valt de naam Van Marwijk geregeld bij Wolfsburg. De Nederlandse ex- bondscoach laat echter weten nog niks van Wolfsburg te hebben gehoord.

Aan Voetbal International verklaart de oefenmeester zijn intenties. “Ik heb in ieder geval veel ambitie en energie weer een club te gaan trainen. Er lopen wel wat dingen en zo langzamerhand moet ik serieus gaan nadenken over wat ik wil, maar er is nog niets concreets. Ik heb nog geen gesprek gehad met Wolfsburg, ik ben ook niet benaderd", aldus Van Marwijk, die een samenwerking met Wolfsburg wel ziet zitten. "Het is een club met mogelijkheden. Ze hebben veel spelers gehaald deze zomer. De Bundesliga vind ik een van de mooiste competities. Ik heb er eerder gewerkt, bij Borussia Dortmund, en ik kom daar nog graag.”

Kriebelen

Het zijn relatief rustige maanden geweest voor Van Marwijk sinds zijn vertrek bij Oranje. "Vanaf het moment dat ik na het EK stopte als bondscoach was het voor mij relaxed en spannend. Relaxed omdat ik kan doen wat ik wil, en veel met mijn kleinkinderen kan optrekken. Spannend omdat ik op mijn leeftijd nog zoveel telefoontjes krijg van clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties