Benteke brengt Aston VIlla voorbij derdeklasser

Sander De Graeve
| 4 reacties

Christian Benteke loodste Aston Villa gisteren met twee goals voorbij Swindon Town. De wedstrijd eindigde op 2-3 in Swindon. Benteke scoorde naast de openingstreffer ook de winning goal in de 90e minuut.

Al na een half uur kopte Benteke de bezoekers op voorsprong. Toen even later Agbonlahor de score verdubbelde, leek de wedstrijd gespeel. Dat was echter buiten Storey van Swindon Town gerekend, hij probeerde een happy end te brijen aan het verhaal van Swindon Town.

Storey scoorde in het laatste kwartier twee goals binnen drie minuten. Iedereen keek uit naar de verlengingen. Christian Benteke verlengde echter een voorzet in doel waardoor hij de matchwinnaar werd voor Aston Villa.

Voor Mignolet is het bekeravontuur gedaan, hij zag vanop de bank zijn Sunderland met 0-1 verliezen tegen Middlesborough.