Reactie Cavens: "Ideaal begin"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Cavens: "Ideaal begin"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Cavens scoorde al na vier minuten de 0-1 voor Waasland-Beveren tegen Beerschot. Het zat Waasland-Beveren mee, Beerschot miste tal van kansen en de match eindigde op 1-2 voor de bezoekers: "We hebben ook eens geluk."

Sander De Graeve in Antwerpen

Na de goal vond Cavens dat Waasland-Beveren iets hoger moest blijven spelen: "We zakten te diep terug en zo kreeg Beerschot kans na kans. We kwamen goed weg in die eerste helft."

Waasland-Beveren sprong in tegenstelling tot Beerschot wel efficiënt om met de kansen: "We hadden ook eens geluk en sprongen heel efficiënt om met onze kansen." Na de 1-1 van Beerschot panikeerde Cavens niet: "We wisten dat ze absoluut wilden winnen en dat ze risico's zouden nemen. We hebben maximaal geprofiteerd met die mooie goal van Lepoint."

"De laatste twee matchen zijn we ook verstandiger gaan spelen, meer in blok. Ook de onuitgegeven verdediging van vandaag verdient een pluim. En met Sonck hebben we een spits die voorin de bal kan bijhouden."

Cavens' naam werd bij zijn vervanging gescandeerd door de supporters van Beerschot, zijn ex-club: "Het deed deugd, ik heb nog veel vrienden hier. Ik heb mijn goal ook bewust niet gevierd. Ik vind het jammer voor Beerschot dat het in een mindere periode zit want het is een gezellige club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties