Reactie Coosemans: "Als ploeg gewonnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Coosemans: "Als ploeg gewonnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Colin Coosemans was erg belangrijk in de overwinning van Waasland-Beveren op Beerschot. De doelman pakte vooral in de eerste helft uit met enkele knappe reddingen. Zelf geeft hij de eer aan de ploeg: "Iedereen was top."

Sander De Graeve in Antwerpen

"Het was een goede teamprestatie maar we hebben hier geluk gehad. We winnen op een diefje, dat ga ik niet ontkennen. Als je al die kansen van Beerschot bekijkt, weet je het wel. We kwamen er erg scherp uit en waren heel efficiënt."

Die efficiëntie miste Waasland-Beveren volgens Coosemans de laatste weken: "We hebben al wedstrijden gehad met veel meer kansen maar minder goals. Op onze positie in de rangschikking is het ook niet belangrijk dat we mooi voetbal spelen met veel kansen. De winst is het enige wat telt."

Over zijn eigen prestatie is hij bescheiden: "Ik probeer gewoon mijn job te doen, net als vorige week. Toen is dat 87 minuten gelukt tegen Lokeren. We hebben als ploeg gewonnen, iedereen verdient een pluim."

Coosemans is ook tevreden dat de kloof met de middenmoot kleiner wordt: "Op een gegeven moment stonden we op zes punten. Nu is de volgende wedstrijd tegen Charleroi heel belangrijk. Het brengt niks op als we nu winnen maar volgende week de boot in gaan. Het is een duel om de dertiende, veertiende plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties