"Oscar wordt beter dan Ronaldo ooit was in Engeland"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
"Oscar wordt beter dan Ronaldo ooit was in Engeland"
Foto: © SC

Het Braziliaanse toptalent Neymar wordt vaak gezien als de toekomstige concurrent van Lionel Messi voor de Gouden Bal. Zelf is het talent helemaal weg van een andere Braziliaan. Oscar van de Engelse club Chelsea.

De 21-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van het Braziliaanse Internacional naar Chelsea voor maar liefst 25 miljoen euro. Dat bedrag is hij dubbel en dik waard volgens Neymar. "In de Premier League spelen veel goede voetballers, maar niemand heeft ooit het niveau van Cristiano Ronaldo bij Manchester United gehaald. In Spanje heb je Messi , Ronaldo, Falcao, Iniesta en nog veel meer spelers. Oscar wordt in Engeland beter dan Ronaldo ooit was in de Premier League.”

"Beste voetballer ter wereld"

Dat waren niet de minste woorden van Neymar. Volgens de jonge speler heeft de wereld de ware Oscar nog niet gezien. "Zijn technische vaardigheden zijn gelijkwaardig aan die van de beste spelers in de wereld en hij kan geweldige doelpunten maken. Hij kent een goede start bij Chelsea, maar eigenlijk heeft nog niemand gezien waartoe hij in staat is. Hij heeft het in zich om in de komende twee jaar tot de beste voetballer ter wereld uit te groeien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties