Vercauteren heeft zorgen in aanloop naar Genk: "Er is geen tijd"

Fabian Morren
| 4 reacties
Vercauteren heeft zorgen in aanloop naar Genk: "Er is geen tijd"
Foto: © SC

Frank Vercauteren kan voorlopig het tij niet keren bij Sporting Lissabon. De Portugese topclub verloor met 2-1 bij Vitoria Setubal en staat nu op de dertiende plaats, met amper twee punten meer dan de laatste.

Weinig lachende gezichten bij Sporting, want voorlopig blijft het gewenste effect van de trainerswissel uit. "Negatief denken is normaal in deze situatie", zegt Frank Vercauteren. "Maar je kan en mag hier niet in blijven hangen. We moeten positief zijn."

"Je kan uiteraard niet blij zijn", weet Vercauteren. "We moeten ook heel teleurgesteld zijn met dit resultaat. Dat ben ik ook. Aan de andere kant moeten we ons ook optrekken aan de positieve zaken uit de eerste helft."

Genk
De Belgische coach heeft één vervelend probleem: er is nauwelijks tijd. Donderdag al wacht de Europese confrontatie met zijn ex-club Racing Genk. "Er is inderdaad eigenlijk geen tijd. We gaan ons nu voorbereiden op de volgende wedstrijd en ons daar 200 procent voor inzetten. Iedereen verwacht echter als je ergens nieuw begint, dat je alles meteen helemaal zal veranderen. Zo werkt het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties