"We wisten dat Robin zou scoren"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
"We wisten dat Robin zou scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United-oudgediende Ryan Giggs is blij met de aanwezigheid van Robin Van Persie bij Manchester United. De spits keerde het tij voor de Engelse club in de Champions League tegen het Portugese Sporting Braga.

De Nederlander was vrijwel direct trefzeker.

De international scoorde uit zijn eerste kans en dat was ook Ryan Giggs niet ontgaan. “Robin krijgt één kans en scoort gelijk”, vertelde Giggs na afloop aan de Engelse media. “Momenteel lijkt het erop alsof-ie alleen voor de lol scoort. In de vorm waarin hij momenteel verkeert, is er genoeg zelfvertrouwen. Ik denk dat iedereen wist dat hij ging scoren.”

Leider

Ook Wayne Rooney droeg zoals vanouds weer zijn steentje bij aan de uiteindelijke 1-3-overwinning. De Engelsman schoot met een benutte penalty de Red Devils op voorsprong “Er zijn wedstrijden geweest die fantastisch waren en wedstrijden waar we ons best moesten doen. Tegen Braga hadden we het lastig, waren we niet op ons best, maar winnen we wel. We staan nu bovenaan in de groep en dat is alles wat telt”, aldus Rooney volgens Voetbal International.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties