Skrtel: "Torres nog steeds wereldspits"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Skrtel: "Torres nog steeds wereldspits"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag speelt Fernando Torres met zijn club Chelsea tegen zijn ex-club Liverpool FC. Liverpool-verdediger Martin Skrtel weet wat voor spits er op Stamford Bridge staat te wachten.

Torres kwam in de winter van 2011 van Anfield Road voor Stamford Bridge. De prestaties van de Spanjaard zijn echter nog niet om over naar huis te schrijven bij The Blues. Toch is verdediger Martin Skrtel niet van plan het gevaar van de Spanjaard te onderschatten.

"We moeten hem de hele wedstrijd in de gaten houden. Als ik speel, zal ik me met hem bezighouden. Dat wordt speciaal, maar daardoor moet ik me niet van de wijs laten brengen. Torres behoort nog steeds tot de beste spitsen ter wereld", aldus Skrtel op de website van The Reds.

Afstoppen essentieel

De spits slaagde er sindsdien echter nog niet in om te scoren tegen zijn ex-club. Dit seizoen staat de spits op vier goals in tien wedstrijden. "Het wordt moeilijk om tegen hem te spelen, maar ik geloof in mijn kwaliteiten en die van het team. We zullen hem niet laten scoren. Ik denk dat het zelfs duidelijk is dat Fernando afstoppen belangrijker zal zijn dan zelf scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties