Fellaini loodst Everton voorbij Sunderland

Sam Soetaers
| 3 reacties

Everton staat na elf speeldagen op een knappe vierde plaats in de Premier League. Het won van Sunderland door een weergaloze Fellaini. Arsenal raakte in een spektakelstuk niet voorbij Fulham.

Everton haalde het met 2-1 van Sunderland. Nochtans was voor de thuisploeg de match niet goed begonnen. Adam Johnson schoot Sunderland in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong. Everton slaagde er na rust toch nog in om de zege naar zich toe te trekken.

Een kwartier voor tijd schoot Marouane Fellaini op aangeven van Leon Osman de gelijkmaker tegen de touwen. Ook in het tweede doelpunt van de thuisploeg had de Rode Duivel een rol van betekenis. Via een slim pasje stuurde hij Nikica Jelavic diep, die niet miste.

Zes goals in Arsenal-Fulham
Arsenal heeft zijn verlies van vorige week niet kunnen goed maken. Het speelde 3-3 gelijk tegen Fulham. The Gunners liep tot 2-0 uit via goals van Olivier Giroud en Lukas Podolski. Maar het gaf die voorsprong nog uit handen en keek na een uur spelen zelfs tegen een 2-3 achterstand aan.

Dimitar Berbatov (2x) en invaller Alex Kacaniklic deden wat niemand had verwacht. Toch was Arsenal nog niet uitgeteld want via een tweede goal van Olivier Giroud kon het toch nog een gelijkspel behalen. Bij Arsenal speelde Thomas Vermaelen de hele wedstrijd mee.