Fellaini: "Wil Champions League spelen"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Fellaini: "Wil Champions League spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini verzamelt geen prijzen met Everton en dat eist z'n tol bij de Rode Duivel. Voornamelijk de Champions League is een doel. Met Everton of desnoods met een andere club. "Misschien moet ik dan weg, maar niet nu", klinkt het.

Sinds de komst van Fellaini in 2009 bij Everton heeft onze landgenoot nog geen enkele prijs de hoogte in mogen houden en dat steekt bij Fellaini. "Ik hoop nog iets te winnen met deze club. Toen ik hier kwam, speelde ik de FA Cup-finale tegen Chelsea. Die ging verloren", aldus Fellaini in een gesprek met de BBC.

Kampioenenbal

Met Everton kwam Fellaini even later weer dichtbij de FA Cup. "Vorig seizoen speelden we in de halve finale. Toen werden we weer uitgeschakeld. Ik hoop dit seizoen iets te winnen. Ik wil ook in de Champions League uitkomen. Als het kan met Everton, maar als dat niet lukt met een andere club. Ik wil naar de Champions League. Misschien moet ik dan weg, maar niet nu.”

Sinds 2009 speelde Marouane Fellaini 119 wedstrijden voor Everton. Daarin scoorde hij twintig doelpunten. Vijf daarvan maakte hij dit seizoen, waardoor er regelmatig geruchten opduiken over topclubs die de Belg graag aan hun rangen willen toevoegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties