Juventus verplettert Pescara

Koen Schaaphok
| 1 reacties

Juventus imponeerde zaterdagavond met een 1-6- overwinning tegen promovendus Pescara. Quagliarella maakte de helft van de doelpunten.

Het duel was voor de rust reeds beslist. De wedstrijd was amper een twintigtal minuten bezig of de 2-0 stond al op het bord. Na een snelle opener van Arturo Vidal verdubbelde Quagliarella de voorsprong van de Oude Dame. Toch kwam Pescara nog aan voetballen toe en maakte Cascione na een voorzet van Nielsen de aansluitingstreffer. Asamoah maakte de vreugde bij de thuisploeg echter snel ongedaan. Quagliarella maakte op slag van rust zijn tweede van de avond

Na de rust mocht Quagliarella verder gaan met het verzamelen van doelpunten en prikte hij al snel zijn derde tegen de netten. Kort voor de pauze had ook Giovinco Juve weer eens laten opspringen. Fabio Quagliarella kreeg dan ook zijn publiekswissel na zijn laatste kunstje. Met Nicklas Bendtner probeerde Juventus de monsterscore nog wat verder uit te breiden maar dat gebeurde niet. Met een indrukwekkende overwinning zorgt Juventus ervoor dat de leidersplaats weer een weekje bezet blijft.