Wenger na 3-3 Arsenal: "Fantastische instelling"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Wenger na 3-3 Arsenal: "Fantastische instelling"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal verspeelde zaterdag tegen Fulham een 2-0- voorsprong. Uiteindelijk deelden beide teams de punten met een 3-3-gelijkspel. Toch was trainer Arsène Wenger ergens wel tevreden. "We toonden na de 2-0 een fantastische instelling."

Uiteindelijk was Arsenal heel dicht bij een nipte overwinning. De Gunners kregen in de 95ste minuut een penalty maar Mikel Arteta slaagde er niet in zijn ploeg op de valreep de volle drie punten te schenken. Dat zag Wenger evenwel. "We hadden de kans om de wedstrijd te winnen en hebben dat niet benut."

Toch wilde Wenger zijn manschappen niet afkraken na afloop. "We hadden voldoende kansen. Ik voelde dat het team wilde blijven vechten en niet wilde opgeven. De instelling was fantastisch, aan weerszijden. Het was een echte voetbalwedstrijd.”

Alert

De Fransman vertelde Sky Sports dat Arsenal gedurende de partij goed spel op de mat bracht. "We stonden met 2-0 voor en toch bleven we aanvallend voetballen. We toonden een fantastische instelling, maar na die 2-0 waren we defensief niet voldoende alert. Na rust hebben we het verder goed gedaan. Dat we die penalty misten was ongelukkig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties