Wenger vreest voor blessures na oefeninterlands

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Wenger vreest voor blessures na oefeninterlands
Foto: © SC

Arsenal-coach Arsène Wenger is niet zo gelukkig met de midweekse oefeninterlands. Hij vreest dat enkele van zijn spelers niet volledig fit zullen terugkeren, terwijl er in het weekend een belangrijk duel tegen Tottenham te wachten staat.

“Het is slecht voor ons. Ik heb liever dat het team hier blijft en zich voorbereidt op onze volgende wedstrijd”, geeft de oefenmeester toe. “Er is een risico voor de spelers die de laatste drie wedstrijden gespeeld hebben. Ze zullen er in de week nog een spelen, dan in het weekend opnieuw tegen Tottenham en een paar dagen later nemen ze het op tegen Montpelier in de Champions League.”

“Momenteel hebben we niet veel speling en wordt het moeilijk om te roteren. Het is niet ideaal, maar de situatie is wat het is. We hebben ook geen tijd om ons voor te bereiden, want de spelers zijn weg. Daarnaast kan je sowieso niet veel trainen als je elke drie dagen een wedstrijd speelt.”

Arsenal staat momenteel achtste in het klassement van de Premier League met zestien punten. Tottenham staat een plaats hoger en heeft slechts een punt meer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties