Batshuayi: "Ik ben van niets bang"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Batshuayi: "Ik ben van niets bang"
Foto: © SC

Batshuayi presteert op dit moment nog niet optimaal bij Standard. Ook zijn samenwerking met Imoh Ezekiel toont wat mankementen, maar de spits is ervan overtuigd dat het snel beter zal gaan.

“Dat komt door het gebrek aan wedstrijden”, reageert de spits in la Dernière Heure. “Het is normaal dat de automatismen met Imoh nog niet zo goed zijn. Het zal komen, daar heb ik vertrouwen in.”

De spits scoorde nog maar twee keer dit seizoen. “Ik weet dat men van een aanvaller verwacht dat hij scoort. Imoh en ik hebben al doelpunten gemaakt, maar wanneer we niet scoren, dan zijn alle ogen op ons gericht. We willen dat veranderen en onze kwaliteiten bewijzen.”

Werken voor het team

Het was tot nu toe geen gemakkelijk seizoen voor de spits. Zijn mentaliteit heeft hij alvast bijgeschaafd. “In het begin luisterde ik niet naar mijn ploegmaats. Nu werk ik meer voor het team. Ik loop meer. Maar de coach zei me om vooraan te blijven en mijn krachten niet te verdoen.”

De ploeg kampt met een gebrek aan doelpunten en de geruchten doen de ronde dat de Rouches een extra spits willen aantrekken, maar dat schrikt de jonge aanvaller niet af. “Ik ben van niets bang. De competitie verandert en ik hou van uitdagingen”, besluit Batshuayi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties