Deelkens: "Dit is onaanvaardbaar"

Fabian Morren
| 3 reacties
Deelkens: "Dit is onaanvaardbaar"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Bart Deelkens is boos. Drie weken geleden verhuisde de doelman van Westerlo naar de bank. "Waar is de logica?", vraagt hij zich luidop af in HLN.

Ondanks de matige 3 op 12 blijft coach Frank Dauwen vasthouden aan Michael Cordier in doel. Voordien stond Deelkens onder de lat en pakte Westerlo 16 op 18 en kwalificeerde zich in de beker.

"Met de bekermatch tegen Lierse erbij was ik zeven matchen ongeslagen. Dat ik toch naar de bank verhuisde, is voor mij totaal onaanvaardbaar. Waar is de logica? Ik heb de vraag al honderd keer gesteld en zal ze ook de volgende dagen nog wel honderd keer stellen", zucht Deelkens in HLN.

"De trainer zei me enkel dat hij een evaluatie had gemaakt en dat die onvoldoende was", vervolgt de doelman. "Waarop die evaluatie gebaseerd was, blijft binnenskamers. Maar het was alleszins een slag in mijn gezicht. Iedereen vergeet blijkbaar dat Westerlo op de negende plaats stond toen ik in de ploeg ben gekomen. Ik zeg niet dat de daaropvolgende 16 op 18 alleen mijn verdienste is, maar ik heb de ploeg wel geholpen tijdens die opmars in het klassement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties