Been: "Verwacht scherpe reactie tegen Standard"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Been: "Verwacht scherpe reactie tegen Standard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk neemt het vanavond in de 1/8ste finales van de beker op tegen Standard. Mario been wil dat zijn spelers geconcentreerd blijven, want de oefenmeester wil in elke competitie zo ver mogelijk geraken.

Een maand geleden werden de Limburgers in de competitie overrompeld door de Rouches in de eigen Cristal Arena. Standard won die wedstrijd met 0-2. Mario Been hoopt op een ander scenario vanavond.

“Ik ben blij dat we vier dagen na de teleurstellende wedstrijd tegen Leuven opnieuw aan de bak kunnen”, stelt de Nederlander aan Het Nieuwsblad. “Dat is de beste manier om een mindere prestatie snel te doen vergeten. We moeten onze lessen trekken uit de partij van vorige zondag.”

Tegen Leuven toonde Genk twee gezichten. In de eerste helft was OHL nergens, maar nadien verslapte Racing en kon Leuven in de match komen. “Na de pauze slaagden we er nauwelijks in een behoorlijke aanval op te zetten. Als die er dan toch eens kwam, maakten we de verkeerde keuzes. Ik verwacht van mijn spelers dan ook een scherpe reactie tegen Standard.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties