Reactie Hogli: "Gudjohnsen is een klasbak"

Tomas Taecke
| 37 reacties
Hogli: "Gudjohnsen is een klasbak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Hogli stond er in de mixed zone best wel gelaten bij. De rechtsachter van Club kon niet voorkomen dat Gudjohnsen groen-zwart al vroeg in de stadsderby naar de volgende ronde van het bekertoernooi trapte.

Tomas Taecke in Brugge

Het onheil hing al vroeg in de partij in de lucht nadat Cercle-sensatie Eidur Gudjohnsen de Vereniging na een handvol minuten op voorsprong had getrapt. Club zwoegde vervolgens de hele wedstrijd lang in de hoop de uitschakeling af te wenden maar slaagde niet in zijn opzet. Tom Hogli liet na afloop optekenen dat één flits van de Ijslandse klasbak het lot van blauw-zwart vroeg in de wedstrijd kon bezegelen.

"We hadden het vandaag knap lastig maar toch waren we de betere ploeg", zag Tom Hogli na de bekerderby. "Het doelpunt van Gudjohnsen getuigt van grote klasse. De voorzet van Rudy was op maat en dan weet je dat Eidur een dergelijke kans niet onbenut laat".

"Na de vroege achterstand hebben we nagelaten het tij te keren", voegde de Noorse verdediger eraan toe. "In de slotfase kozen we voor de lange bal: soms werkt dit, maar vandaag mocht deze tactiek niet baten. Toch ben ik ervan overtuigd dat er slechts één ploeg de zege verdiende".

Ondertussen is het enthousiasme in het blauw-zwarte kamp na de 2-6-overwinning op de Freethiel snel weer gaan liggen. Club raakte zondag al puffend voorbij Charleroi maar kreeg tegen buur Cercle een pijnlijke nederlaag in de maag gesplitst.

"Nu rest ons enkel nog de competititie en één enkele Europese wedstrijd in Maritimo. De overbodige partij in Funchal geeft ons de kans om wat te experimenteren. Of de vele wissels ons vandaag genekt hebben? Dat denk ik niet. We trainen elke dag samen en de groep hangt goed aan elkaar. Tegen Mechelen krijgen we gelukkig snel de kans om deze uitschakeling door te spoelen", aldus Tom Hogli.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties