Groep F: Matavz loodst PSV voorbij Napoli

Sander De Graeve
| 6 reacties

Tim Matavz scoorde een hattrick op bezoek bij Napoli. PSV won er knap met 1-3. Het stond echter te ver achter Napoli om zich nog te kunnen kwalificeren. In de andere wedstrijd won groepswinnaar Dnipro makkelijk van AIK.

Napoli - PSV 1-3

PSV kwam al snel op achterstand tegen Napoli na een doelpunt van Cavani. Het vocht echter sterk terug en nog voor de rust maakte Matavz er met twee goals 1-2 van. Na de koffie ging Matavz door op zijn elan. Hij maakte er in de 60e minuut 1-3 van.

Napoli blijft zo tweede, PSV staat op de ondankbare derde plaats.

Dnipro - AIK 4-0

Bij Dnipropetrovsk tegen AIK was het de eerste tegen de laatste in de groep. Het was dus geen verrassing dat Dnipro de zege kon binnenhalen. AIK kreeg nog een blamerende nederlaag aangesmeerd. Kalinic opende de score via een strafschop.

Zozulya (2x) en Kravchenko zetten daarna de zware 4-0 eindstand op het bord.