Schalke zet Stevens lichtjes onder druk

Schalke zet Stevens lichtjes onder druk
Foto: © SC

Huub Stevens, trainer van Schalke 04, weet wat hem te doen staat. Vanuit de club heeft hij de boodschap gekregen dat zijn team voor de winterstop drie keer moet zegevieren.

Schalke 04 presteert uitstekend op het kampioenenbal. Het werd groepswinnaar in een poule met ook nog FC Arsenal, Olympiacos Piraeus en SC Montpellier. Maar in de eigen competitie gaat het niet meer zo goed voor de Königsblauen.

Afgelopen maand pakte Schalke maar 5 op 18 en na een uistekende start van de competitie gleed de ploeg af naar de vierde stek in de stand. Horst Heldt, de manager van de ploeg, vindt nu dat Stevens een de resterende twee competitiewedstrijden tegen Stuttgart (uit) en Freiburg (thuis) moet winnen en dat er in de beker overwinterd moet worden na een thuisduel tegen Mainz. 

De Duitse sensatiekrant Bild weet dat indien Stevens hier niet in slaagt, het spannende tijden zouden kunnen worden in de Veltins Arena. "Of we tevreden zijn, gaan we maar kunnen zeggen na de partij tegen Mainz", weet Heldt. Schalke zal het in de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Stuttgart wel moeten stellen zonder Ibrahim Afellay, Marco Höger, Kyriakos Papadopoulos en wellicht mist ook Jefferson Farfán de wedstrijd tegen die Schwaben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties