Reactie Heymans: "We weten dat we iets moeten doen"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Heymans: "We weten dat we iets moeten doen"
Foto: © SC

Jonas Heymans baalde na de nederlaag tegen Genk. Hij beseft het belang van de wedstrijd tegen Cercle maar al te goed en hoopt dat Lierse voor de winterstop nog enkele punten kan pakken.

Robby Morren in Genk

Lierse begon nochtans goed op het veld van Genk maar na de pauze slikten de Pallieters drie doelpunten binnen het kwartier. "We speelden een hele goede eerste helft en we gingen met veel vertrouwen de rust in. Na de rust ging het dan heel snel. Het is jammer want als wij één van onze kansen afmaken in de eerste helft, dan had Genk moeten komen en dan had het een hele andere wedstrijd geworden."

"Je weet natuurlijk op voorhand dat op Genk komen spelen en daar een resultaat halen niet makkelijk is. We hebben er alles aan gedaan, we hebben gevochten. In de tweede helft leden we enkele keren balverlies en speelde Genk het goed uit. Toen ging het snel."

Plassen
Heymans benadrukte dat het veld er vooral tijdens die tweede periode wel heel slecht bij lag. "Het had heel hard geregend tijdens de rust en het veld was heel nat. Tijdens de tweede helft was het moeilijk bespeelbaar. Je kwam het veld op en je voelde de plassen."

Cercle
"Volgende week wordt het een hele belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. We moeten nu zeker thuis een resultaat neerzetten. We zullen uit onze schelp moeten komen."

"We hebben wel vertrouwen. We moeten onze eerste helft tegen Genk onthouden en daarop verder bouwen. We kunnen tegen Cercle de drie punten pakken maar elke wedstrijd moet gespeeld worden."

Resultaten voor Nieuwjaar
"De druk wordt groot, we weten dat we momenteel niet goed staan in het klassement. We moeten iets doen en hopelijk gebeurt dat snel, liefst nog voor Nieuwjaar want tijdens de winterstop zullen alle ploegen zich versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties