Coosemans: "Ik bracht Mboyo aan het twijfelen"

Coosemans: "Ik bracht Mboyo aan het twijfelen"
Foto: © SC

Colin Coosemans pakte met Waasland-Beveren de drie punten tegen AA Gent. De doelman ziet een ommekeer sinds Glen De Boeck aan het roer staat bij de promovendus.

"De Boeck heeft iedereen op scherp gezet. Jongens die hier geen toekomst meer hadden, krijgen nu wel hun kans en beschamen het vertrouwen van de coach niet. Met deze zege hebben we een geweldige zaak gedaan, maar ons werk is nog niet af. Dit is nog maar een kleine stap", aldus Coosemans.

Voor de doelman was het eigenlijk maar een kleine stap naar het Ottenstadion, maar toch vertrok hij met de ploeg. "Voor mij is het extra leuk om hier de drie punten te pakken. Ik woon op op 500 meter van het stadion, maar vandaag vind ik het niet erg om eerst nog even met de bus naar Beveren te rijden."

De strafschop van Mboyo hield iedereen bezig. Maar Coosemans had een verklaring. "Ik heb hem ook aan het twijfelen gebracht. Hij wachtte lang, maar ik wou niet vertrekken voor hij trapte. Anders ben je toch geklopt", zei de van Brugge geleende goalie zelfverzekerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties